top of page
Search
  • Admin

CPH:DOX og Center for Podcasting præsenterer ambitiøst podcastprogramDokumentarer kan skildre virkeligheden på mange måder. Også gennem lyd. Så for første gang præsenterer CPH:DOX i samarbejde med Center for Podcasting et helt program dedikeret til nogle af Danmarks og verdens bedste podcasts. Gennem hele festivalen kan du møde skaberne bag alt fra Third Ear, Blodbold og De Lovløse til Slow Burn, ICYMI og The Moth.

Alt i programmet er live på scenen, men du kan glæde dig til både premierer på helt nye serier og afsnit, live-shows fra dine yndlingspodcasts, internationale stjerner og dokumentarfilm koblet sammen med skarpe live-podcasts, der styrer samtalen efter filmen.

Billede fra The Moth (story slam) - © Liz Linder
Billede fra The Moth (story slam) - © Liz Linder

Programmets 16 arrangementer finder sted mellem 15.-26. marts og der er 1-2 podcastevents næsten hver dag på venues såsom Aveny-T, Bremen Teater, Social Cinema, Det Kongelige Teater og i forskellige biografer og sale spredt rundt i København. Vi er meget, meget stolte af at kunne løfte sløret til dette helt nye program, og er glade for at vise, hvad de mange forskellige grene af podcasting, som giver mening under DOX' fane, kan. Med samarbejdet kan vi hylde nogle af de mange fine serier og shows, det danske podcastlandskab er eksponent for. Vi håber på at folk vil tage rigtigt godt imod programmet, så vores samarbejde kan fortsætte og vokse endnu mere.


Se programmet i linket her og udklip fra avisen her:

360 views0 comments

Comments


bottom of page