top of page
Search
  • Admin

Køb din billet til PODCASTPRISEN nu!

Billetsalget til prisfesten for årets nominerede og vindere er skudt i gang. Køb din billet til prisfesten den 25/2 2023 hos Absalon.


Podcastprisen hylder for fjerde år i træk det bedste fra lyd- og podcastverdenen! Kom og vær med! Absalon og Center for Podcasting danner igen rammen for prisfest for den gode lyd og de mange dejlige podcasts, vi elsker.


Vi lytter til de nominerede, fejrer vinderne af de seks priser og undervejs kommer der små indslag. Så det bliver en aften med fest, hygge – og måske en tåre eller to fra årets vindere på rigtig prisfest maner.


Vi løfter løbende sløret for de nominerede, aftenens værter og indslag, så du ved lidt om, hvad du kan glæde dig til. Du læse om alle priserne, finde årets juryer og de tidligere vindere her.


Efter prisuddelingen vil vi byde op til efterfest, så bliv endelig og prøv dansegulvet, når DJ'en vender plader!


PROGRAM: kl. 20.00: Dørene åbner kl. 20.30: PODCASTPRISEN kl. 23.00: Efterfest, Absalons DJ vender plader kl. 02.00: Tak for i aften


PRAKTISK INFO:

Pris: 100 kr

Billetter kan købes via Absalons hjemmeside: https://absaloncph.dk/event/podcastprisen/

Aldersgrænse efter kl. 23.00: 21 årPodcastprisen 2022 er blevet til med støtte fra Dansk Journalistforbunds aktivitetspulje. Tak for det.

83 views0 comments

댓글


bottom of page