Netværk & events

Klubaftener og anden talentudvikling

 

Ca. hver måned afholder Center for Podcasting en klubaften for medlemmer med sandwich og drikkevarer, hvor en eller flere kloge podcastpersoner inviteres til at holde et foredrag eller inspirationssession. Det kan være en aften om pitchtræning, indholdsudvikling, podcastudstyr, kommercialisering, en særlig gren af podcasting eller hvad vi nu vurderer medlemmer har interesse for. Center for Podcasting holder til i Lydens og på den måde har vi de fysiske rammer tilgængelige, så vores medlemmer kan facilitere workshops og events for hinanden. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har idéer hertil.

Podcast Festival

 

Center for Podcasting afholder i samarbejde med Woody Entertainment Podcast Festival i januar. Podcast Festival er en 2-dages festival, der på mange måder hylder podcastmediet og alle de gode podcasts der er derude. Det gøres først og fremmest ved at trække alle podcastene ud af studiet og ind på scenen for at skabe helt unikke liveafsnit eller alternative events, men festivalen har også et stærkt fokus på branchen og med debatter og workshops forsøger vi at gøre podcastere klogere på branchen og bedre til at podcaste. Podcast Festival fandt sidste år sted i Skuespilhuset med stor succes, og vi håber at vi med erfaringen kan gøre festivalen endnu bedre, udvide på andre områder. Se nærmere på http://podcastfestival.dk

Samarbejde om Radiodays / Prix Radio​

 

Radiodays er den danske radio- og nu også podcastbranches store årsmøde med 2 dages spændende debatter, seminarer, workshops og inspirationssessions til alle podcast- og radiointeresserede, som finder sted i september.

Radiodays er arrangeret af Danmarks Radio, Radio 24Syv, Danske Medier og Bauer Media, og Center for Podcasting er fra at være en mindre samarbejdspartner sidste år, vokset til at være medansvarlig for en hel dag kun dedikeret til podcasting med en væsentligt nedsat pris ift. hvad det traditionelt har kostet at deltage i Radiodays-dagene. Center for Podcasting deltager også i arbejdet omkring Prix Radio – Danmarks Officielle Radiopriser med juryarbejde og promovering af aftenen, hvor podcasting i år er inkluderet i nært sagt alle kategorier og tilmed har fået sine egne.

Møder blandt aktørerne

Som led i missionen om at samle dansk podcasting faciliterer Center for Podcasting også møder mellem forskellige aktører med henblik på at samle al viden og evt. bekymringer, der måtte være fra den del af dansk podcasting de kommer fra.