top of page

Netværk & events

Klubaftener

 

Ca. hver måned afholder Center for Podcasting en klubaften for medlemmer med sandwich og drikkevarer, hvor en eller flere kloge podcastpersoner inviteres til at holde et foredrag eller inspirationssession. Det kan være en aften om pitchtræning, indholdsudvikling, podcastudstyr, kommercialisering, en særlig gren af podcasting, eller hvad vi nu vurderer medlemmer har interesse for.

 

Center for Podcasting holder til i Lydens og på den måde har vi de fysiske rammer tilgængelige, så vores medlemmer kan facilitere workshops og events for hinanden. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har idéer.

Podcast Festival

 

Center for Podcasting afholdt i samarbejde med Woody Entertainment Podcast Festival i 2019. Podcast Festival er en 2-dages festival, der hylder podcastmediet og alle de gode podcasts, der er derude. Det gør vi ved at trække alle podcasterne ud af studiet og ind på scenen for at skabe helt unikke liveafsnit eller alternative events. Festivalen har også et stærkt fokus på branchen, og gennem debatter og workshops forsøger vi at gøre podcastere klogere på branchen og bedre til at podcaste. Podcast Festival fandt sted første gang i 2018 i Skuespilhuset. I 2019 var festivalen fordelt over fem Bremen, Hotel Cecil, Klub, Kulturtårnet og Lydens Hus, og vi håber på flere festivaler i fremtiden. Se nærmere på http://podcastfestival.dk

Samarbejde om Audiodays og Prix Audio​

 

Audiodays (tidligere Radiodays) er den danske radio- og nu også podcastbranches store årsmøde med 2 dages spændende debatter, seminarer, workshops og inspirationssessions til alle podcast- og radiointeresserede.

Audiodays er arrangeret af Danmarks Radio, Radio 24Syv, Danske Medier og Bauer Media, og Center for Podcasting er fra at være en mindre samarbejdspartner de tidligere år, vokset til at være medansvarlig for en hel dag kun dedikeret til podcasting med en nedsat pris. Center for Podcasting deltager også i arbejdet omkring Prix Audio (tidligere Prix Radio) – Danmarks Officielle Radiopriser med juryarbejde og promovering af aftenen, hvor podcasting i år er inkluderet i nært sagt alle kategorier og tilmed har fået sine egne.

Møder med podcastbranchen

Som led i missionen om at styrke podcastbranchen i Danmark holder Center for Podcasting løbende møder med podcastere, produktionsselskaber og andre aktører i branchen for at samle viden om de aktuelle udfordringer og muligheder. Den viden bruger vi til at udvikle og forbedre vores politiske tiltag.

bottom of page