top of page

lej et podcast studie  

Lej ET STUDIECenter for Podcasting har indgået et samarbejde med The Lake Radio omkring udlejning af The Lakes podcaststudie.

Fonden bag The Lake Radio ønsker at støtte det spirrende podcastmiljø i Danmark og faciliterer derfor billige produktionsforhold for små, uafhængige, private og nystartede podcastinitiativer.

Studiet er beliggende Griffenfeldsgade 7A, 2200 København N og kan lejes af Center for Podcastings medlemmer såvel som af private og kommercielle aktører.

Om The Lakes podcaststudie:

 

Podcaststudiet er et lille lydisoleret rum udstyret med tre Røde Broadcaster-mikrofoner (mulighed for en fjerde) og et RME Fireface 802-lydkort, som er muligt at betjene via tilhørende laptop fra studiet eller fra en teknikerplads i det tilstødende lokale (se billede 1), hvorfra du kan kommunikere med podcaststudiet. Laptoppen er udstyret med Hindenburg Journalist Pro og Ableton Live.

  • Studiet bookes via email til studie@centerforpodcasting.dk mindst tre dage forud.
  • Studiet er først booket, når du har modtaget en bekræftelse via e-mail. Du kan aflyse din studietid indtil til tre dage før, men skal stadig betale 50% af prisen. Sker aflysningen senere end tre dage før, betaler du fuld pris. Betalingen kan ske via MobilePay eller faktura (mere info i bekræftelsen).

  • Studiet er som udgangspunkt et selvbetjeningsstudie. Det er gjort så brugervenligt som muligt, og du bliver lært op i at bruge studiet ved din første session. Ønsker du at have en tekniker til stede, koster det 500 kr. pr. time.
  • Du lejer studiet med adgang til en producer-/teknikerplads (se billede 1). Ønsker du at bruge det tilstødende kontorlokale, kan dette lejes for 500 kr. ekstra.

  • Du kan også efter aftale med The Lake Radio (contact@thelakeradio.com) få finpudset og mastereret dine optagelser for 500 kr. ekstra.

  • Studiet er lydisoleret, akustikbehandlet og som udgangspunkt meget stille, men der tages forbehold for uforudsete støjgener i bygningen.

  • Spilder du vand/kaffe/te eller på anden vis ødelægger udstyret, hæfter du for udbedring af skaden.

kommercielle formål

(inkl. offentlige institutioner)

900 kr.

4500 kr.

7500 kr.

 

Studiesession á 3 timer

6 x studiesession á 3 timer

12 x studiesession á 3 timer

Ikke kommercielle formål

600 kr.

3000 kr.

5000 kr.

Medlemsrabat

 

500 kr.

2400 kr.

3600 kr.

Du kan se kalenderen her:

bottom of page